FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Dick Advocaat lijkt Feyenoorder helemaal niks te vinden

Onder de nieuwe trainer Dick Advocaat wist Feyenoord gisteren dik te winnen van VVV Venlo. Advocaat speelde met Jan-Arie van der Heijden en Edgar Ie in het centrum. Eric Botteghin had misschien wel in actie kunnen komen, maar oefenmeester Dick Advocaat wilde niet wachten op de Braziliaan.

De stopper kampte met pijntjes, maar wilde de warming-up afwachten om daarna te beslissen of hij kon spelen of niet. Advocaat zegt in gesprek met het Algemeen Dagblad: “Daar had ik geen zin in. Ik stel alleen fitte spelers op.”

De Kleine Generaal lijkt het overigens totaal niet te zien zitten in Botteghin, die zijn aanvoerdersband in moest leveren aan Steven Berghuis… “Berghuis denk ik vaak op te stellen, bij Botteghin weet ik dat nog niet. Wat Botteghin daar van vond? Dat heb ik niet gevraagd.”

Communicatie is het toverwoord voor de tussenpaus in De Kuip. Hij wil dat zijn verdedigers elkaar aan kunnen sturen en daarom lijkt het er ook niet op dat aanwinst Marcos Senesi veel kansen gaat krijgen. De Argentijn werd in de zomer voor 6 miljoen euro overgenomen van San Lorenzo, maar is de Engelse taal niet goed machtig. Hij zal dus op les moeten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *