‘Nieuw transferconflict aanstaande bij Feyenoord’

Afgelopen zomer maakte Sjaak Troost bekend dat Renato Tapia geacht wordt om de club te verlaten. De Peruviaan knokte zich echter terug in de basis en gaf aan de club niet te willen verlaten.

De Telegraaf schrijft vandaag over de aankomende wintertransferperiode: “Dick Advocaat zal niet toestaan dat er na de eerder vertrokken Jeremiah St. Juste nog meer kwaliteit verdwijnt. Voor de verkoop van Renato Tapia staat Feyenoord overigens wél open. Maar de international van Peru wil waarschijnlijk transfervrij vertrekken aan het einde van dit seizoen.”

Mogelijk is er dus een nieuw transferconflict aanstaande. Voor aanvang van het huidige seizoen liet Troost zich in harde bewoordingen uit over de Feyenoorder: “Ik laat me niet in de maling nemen door Tapia, dat pik ik niet. Hij moet gewoon meewerken aan een transfer. Anders gaan we kijken of er andere mogelijkheden zijn.”

De international van Peru reageerde vervolgens: “Ik wind me niet op over woorden. Ik weet wat ik goed en fout gedaan heb en ben tevreden over mezelf. Ik was zeker niet uit op spelletjes. Uiteindelijk zijn het geruchten en niet wat er echt gebeurd is.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!