FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Dick Advocaat heeft duidelijke boodschap voor Feyenoorders

Donderdag neemt Feyenoord het in de Europa League op tegen Young Boys. Trainer Dick Advocaat met vanwege een aantal geblesseerde speler puzzelen met zijn opstelling.

Leroy Fer is geschorst en zal dus sowieso niet spelen. Renato Tapia is zijn meest logische vervanger. Maar met name achterin kampt Feyenoord met de nodige pijntjes, want zowel Eric Botteghin als Rick Karsdorp is niet fit. Laatstgenoemde moest afgelopen weekend noodgedwongen gewisseld worden.

“Dat zat niet goed en moeten we in de gaten houden”, begint Advocaat tegen het Algemeen Dagblad. “In deze fase kan ik geen halffitte spelers gebruiken. Wie niet fit is, speelt niet.”Ook Botteghin is niet helemaal okselfris, de Braziliaan is vanwege klachten aan zijn hamstring een twijfelgeval. “Maar Edgar Ié had een paar goede onderscheppingen, hij deed het aardig tegen VVV”, dekt Advocaat zich alvast wat in.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *