‘Feyenoord komt met update over armblessure van Marcos Senesi’

Marcos Senesi liep gisteren een ogenschijnlijke armblessure op in het met 3-2 gewonnen duel tegen RKC. De medische staf van de Rotterdammers komen vanochtend met een korte update.

Ze berichten namelijk: “Marcos Senesi heeft een armblessure overgehouden aan de met 3-2 gewonnen thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. De verdediger knalde kort voor tijd tegen de LED-boarding aan en werd na de wedstrijd meteen in het ziekenhuis onderzocht. Door de blessure zal de Argentijn deze week niet afreizen naar zijn geboorteland voor interlandverplichtingen.”

Men vervolgt: “Senesi was met zijn rake kopbal in de 85e minuut verantwoordelijk voor het winnende doelpunt, waardoor Feyenoord na een vroege 0-2 achterstand alsnog drie punten overhield aan het treffen met de eredivisionist uit Noord-Brabant.”



Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer




LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!