FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Giovanni van Bronckhorst vindt nieuwe club en gaat direct aan de slag’

Sinds deze zomer is Giovanni van Bronckhorst werkzaam voor City Footnall Group. Naar verluidt krijgt de voormalig trainer van Feyenoord het nu voor het zeggen bij de club York City FC.

De Amerikaanse club verloor onlangs in de halve finale van de play-offs van de Major League Soccer van Toronto FC en dat betekende dat coach Domènec Torrent het voor gezien hield. Volgens de krant The Daily Mirror wordt Van Bronckhorst per direct de opvolger van de Spanjaard.

Binnen de City Football Group heeft men hoge verwachtingen van de voormalige hoofdtrainer van Feyenoord. Hij maakt naar verluidt zelfs kans om de opvolger van Josep Guardiola te worden als de succescoach besluit dat hij het mooi geweest vindt in het Etihad Stadium bij City. Mikel Arteta, op dit moment de rechterhand van de Catalaan, maakt echter óók kans op dat baantje.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *