FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Marcos Senesi keert terug in de hoofdmacht van Feyenoord’

Morgen speelt Feyenoord in de competitie tegen RKC Waalwijk. De kans is groot dat de Rotterdammers beginnen met Marcos Senesi in de basis.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Iets meer dan een week geleden zette Dick Advocaat de buitenlanders Edgar Ié en Marcos Senesi, die geen Engels of Nederlands spreken, even in de luwte. Maar net als Jaap Stam ziet Advocaat dat het smeden van plannen één is, de praktijk is bij Feyenoord vaak heel anders. Ié moest al meteen aan de bak omdat Eric Botteghin met hamstringklachten kampte voor het duel met VVV uit. De Portugees zelf liep een flinke spierverrekking op tegen Young Boys. En dus is daar opeens Marcos Senesi weer, verdediger met een prijskaartje van zes miljoen.”

Onlangs liet Advocaat nog over de Argentijn weten: “Bij deze club liggen de mensen er al wakker van als een speler van een paar miljoen op de bank zit.” Dat was dan misschien een knipoog naar PSV en Ajax, volgens het bovengenoemde medium is de coach wél onder de indruk van wat hij tot nog toe van Senesi heeft gezien…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *