FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord testte Frenkie de Jong na stage af’

Frenkie de Jong maakte vorig seizoen furore bij Ajax maar hij had net zo goed bij Feyenoord gespeeld kunnen hebben. De middenvelder van FC Barcelona heeft zelf altijd beweerd dat Feyenoord wel interesse had, maar dat de reisafstand een transfer in de weg stond. Volgens Johan Derksen klopt dat niet. De Jong zou zelfs hebben meegetraind in Rotterdam-Zuid.

“Hij heeft een week meegetraind, maar werd afgetest”, onthulde Derksen vrijdagavond in Veronica Inside. “Hij was daar met zijn vader en opa, die zijn fanatiek Feyenoord-supporter. Hij werd niet goed genoeg bevonden en is naar Willem II gegaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *