FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Steven Berghuis had rood moeten krijgen’

Feyenoord wist gisteren op het nippertje met 3-2 te winnen van RKC Waalwijk. Aan het einde van de wedstrijd was er een opstootje tussen Steven Bergwijn en doelman Etienne Vaessen. Berghuis deelde een elleboogstoot uit en volgens Reinold Wiedemeijer staat daar maar één straf op. Een rode kaart.

“Dit moet Berghuis sowieso niet doen, hij speelt echt met vuur”, legt Wiedemeijer uit bij FOX Sports. “Ik denk alleen dat de actie van die keeper ervoor gezorgd heeft dat de VAR niet ingrijpt. Het lijkt met Comedy Capers, eerst rechtop blijven staan en dan ineens vallen.”

“Wellicht is de VAR daardoor afgeleid, maar wij willen dit soort ellebogen gewoon niet zien en je neemt als speler een heel groot risico dat de VAR wel ingrijpt en dat er een rode kaart volgt. Laat het helder zijn: wij vinden een elleboog een rode kaart. Ik vind dat dit soort gedrag niet op een voetbalveld thuishoort.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *