FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Nicolai Jorgensen heeft nieuwe lifestyle: ‘Ben vijf kilo afgevallen’

Nicolai Jorgensen heeft zijn hele leven omgegooid en weeg nu geen 89 kilo maar nog maar 84 kilo. Ik ben 5 kilo afgevallen”, vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. “Mijn voeding is volledig aangepast, maar ook mijn levensritme. Zelfs het slapen monitoren we. Ik voel me er heel goed bij.

Het was nodig om weer helemaal fit te worden bij Feyenoord, weet de Deen. “Ik wil een lange periode fit zijn, dus er moest iets gebeuren. Hoe dat precies zit met mijn eten? Een dieet. Elke calorie wordt nu geteld”, legt de spits, die blij is met de rust van de interlandperiode, uit.

Met al die veranderingen hoopt Jørgensen weer helemaal de oude te worden. Hoe dicht hij bij zijn topvorm zit? “Een procentje of tien”, schat hij. “Ik ben er maandenlang uit geweest, dit was mijn derde wedstrijd in korte tijd. Ik geef alles en ik maak tegen VVV en dus ook tegen RKC een doelpunt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *