FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat wordt met groot probleem geconfronteerd bij Feyenoord’

Een domper voor Feyenoord en trainer Dick Advocaat. Zowel Kenneth Vermeer als Justin Bijlow kampen met een blessure.

Het Algemeen Dagblad bericht: “In navolging van Kenneth Vermeer heeft ook de tweede keeper van Feyenoord een blessure opgelopen. Justin Bijlow moest zich daarom afmelden voor Jong Oranje. De 21-jarige reservedoelman was door Erwin van de Looi opgeroepen voor de EK-kwalificatiewedstrijd donderdag tegen Gibraltar en de oefeninterland tegen Jong Engeland.”

Daar voegt het medium aan toe: “Vermeer, de nummer 1 onder de lat bij Feyenoord, hield een blessure over aan het competitieduel met RKC Waalwijk (3-2). Vermeer moest zich daarom afmelden bij bondscoach Ronald Koeman. Hij werd in de selectie van het Nederlands elftal vervangen door Marco Bizot (AZ).”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *