FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan AZ een harde slag gaan toedienen’

Vandaag werd bekend dat Frank Arnesen de nieuwe TD gaat worden van Feyenoord. Maar volgens clubwatcher staan de Rotterdammers voor een nog veel grotere slag. Zo zou de kans groot zijn dat Robert Eenhoorn gaat overkomen van AZ.

Feyenoord gaat namelijk terug naar een organisatie met een financieel directeur. “Na het aantrekken van Arnesen als technische man wordt Koevermans als algemeen directeur naar voren geschoven en gaan ze ook op zoek naar een nieuwe commerciële man. Feyenoord gaat nu weer terug naar een financieel directeur”, stelt hij in de voetbalpodcast van RTV Rijnmond.

Koevermans is dus de grote man in Rotterdam-Zuid, maar dat is slechts tijdelijk. Bischop stelt namelijk dat de nieuwe organisatiestructuur een grote wens is van AZ-directeur Robert Eenhoorn, die als droomkandidaat te boek staat. “We weten dat er met Eenhoorn is gesproken. Dit was volgens mij één van de wensen die hij destijds had, dat er een aparte financieel directeur kwam.”

Feyenoord lijkt zich daarmee voor te bereiden op de komst van Eenhoorn. De beleidsbepaler van AZ heeft mede vanwege het stadiondossier in Alkmaar besloten om voorlopig niet te vertrekken, maar het is een publiek geheim dat Feyenoord zijn droomclub is.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *