‘Ware reden van vertrek Jaap Stam uitgelekt’

Een paar weken geleden stopte Jaap Stam als trainer van Feyenoord. Hij was pas 120 dagen werkzaam bij de Stadionclub. De reden dat hij weg ging had niet zozeer te maken met de sportieve malaise maar omdat hij te weinig steun voelde. Dit weet clubwatcher Martijn Krabbendam te melden.

In FC Rijnmond vertelt de VI-journalist: “Hij kwam uit de kleedkamer op 1908 (trainingscomplex Feyenoord, red.) en er was niemand om even met hem te praten. Over hoe het gaat en hoe we het gaan aanpakken. Dat is gewoon heel lastig.”

“Hij heeft zich eenzaam gevoeld. Het is niet voor niets dat zijn assistenten weg zijn, dat heeft er allemaal mee te maken”, aldus Krabbendam. Inmiddels is Dick Advocaat werkzaam in De Kuip.

 

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!