‘Voormalig Feyenoorder John Guidetti neemt transferbeslissing’

John Guidetti staat momenteel onder contract bij het Spaanse Celta de Vigo maar is daar geen vaste basisspeler. Op het oog voor het naderende EK heeft hij dan ook besloten om in te zetten op een vertrek in januari. Dit weten Zweedse media te melden.

In eerste instantie denkt Guidetti aan een terugkeer naar Zweden om zich wekelijks in de kijker te spelen bij de bondscoach, maar er zijn ook andere opties denkbaar. Afgelopen zomer waren Feyenoord en Anderlecht al geïnteresseerd.

Feyenoord zou geen gekke optie zijn. Guidetti speelde in het verleden één seizoen op huurbasis in De Kuip en groeide uit tot publiekslieveling. Al meerdere malen heeft de spits aangegeven een terugkeer naar Rotterdam niet uit te sluiten en gezien de vacature bij Feyenoord is januari 2020 misschien wel een ideaal moment.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!