FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Marcos Senesi-transfer gaat Argentijnen nóg meer geld opleveren’

Feyenoord zou de transfersom voor Marcos Senesi bijna hebben voldaan. Zijn oude club San Lorenzo heeft nog recht op 1,75 miljoen euro en wellicht komt hier nog wel een beetje bij.

Volgens Leandro Alves van FOX Sports Argentina heeft Senesi nog een clausule in zijn contract staan ter waarde van anderhalf miljoen euro. San Lorenzo heeft daar recht op indien Feyenoord de groepsfase van de Champions League haalt in 2020, maar dat lijkt half november al onhaalbaar.

San Lorenzo kan in de toekomst alsnog meer geld verdienen aan Senesi. De Argentijnen bezitten namelijk nog tien procent van de transferrechten, die verder in handen zijn van Feyenoord. Ook is er nog sprake van een doorverkooppercentage van tien procent.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *