‘Dick Advocaat hoopt dat zijn selectie in de winter versterkt kan worden’

Dick Advocaat is sinds enkele weken de nieuwe trainer van Feyenoord. Hij nam het stokje over van Jaap Stam die er na 120 dagen mee stopte. Hij startte met twee overwinningen tegen zowel VVV als RKC en speelde in de Europa League met 0-0 gelijk tegen Young Boys. Het is desondanks een publiek geheim dat De Kleine Generaal hoopt dat zijn selectie versterkt kan worden.

Wat dat betreft wordt Frank Arnesen in de winterstop aangetrokken als technisch directeur, maar het Algemeen Dagblad plaatst vandaag een kanttekening: “Het geld is weer eens op in Rotterdam, dus spelers halen kan alleen op een zeer creatieve manier of nadat de club een speler van de hand heeft gedaan en geld heeft verdiend. Arnesen moet vooral naar de scouting kijken en repareren waar het de laatste jaren allemaal fout is gegaan in de eerder bewierookte jeugdopleiding. De kwestie zal ongetwijfeld zijn: wie zich niet achter de koers van Arnesen schaart, daar is simpelweg geen plek meer voor. Daarin moet de clubleiding hem rugdekking geven.”

De clubleiding zou in de winterse transferperiode creatief te werk kunnen gaan, maar dat pakt niet altijd goed uit. Liam Kelly en George Johnston hebben bijvoorbeeld nog bijna geen minuten gemaakt voor de Rotterdammers. Er zijn overigens wel positieve geluiden te horen vanuit Spanje: John Guidetti zou aan zijn laatste maanden bezig zijn als speler van Deportivo Alavés. En de Zweedse spits hoeft niet zo heel veel te kosten én heeft een voorliefde voor Feyenoord.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!