‘Frank Arnesen weet al wie volgend jaar de trainer moet worden van Feyenoord’

Frank Arnesen is na de winterstop de nieuwe technische man bij Feyenoord. Zijn eerste klus is het vinden van een nieuwe trainer voor het volgende seizoen.

De Volkskrant schrijft: “Het belet hem niet een nieuwe uitdaging bij een noodlijdende topclub op te pakken. Een eerste taak wordt het aanstellen van een nieuwe trainer, want in principe stopt Dick Advocaat, 25 jaar geleden nog door Arnesen naar PSV gehaald, na dit seizoen.”

Er gonst al een naam in Rotterdam-Zuid. “Volgens insiders moet niet vreemd worden opgekeken als Arnesen met Phillip Cocu op de proppen komt. Arnesens schoonzoon is Cocu’s vaste assistent Chris van der Weerden. Cocu was al in beeld bij Anderlecht.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!