‘Feyenoord gaat in de winter wellicht verrassen’

Frank Arnesen wordt in de winterstop de nieuwe technische man van Feyenoord. Er lijkt weinig mogelijk bij de Rotterdammers maar journalist Valentijn Driessen is toch optimistisch.

“Arnesen kan in de winter vol aan de slag bij Feyenoord. Dat er iets moet gebeuren staat als een paal boven water, maar dan moet je wel geld hebben”, vertelt de chef voetbal in de podcast van De Telegraaf. “Of er geld is? Nee, maar misschien omdat hij erbij komt dat er her en der weer wat geld bij komt. Dat valt voor Feyenoord te hopen.”

Driessen benadrukt dat Feyenoord goed moet nadenken over het creëren van een transferbudget. “Nog zo’n seizoenshelft en je speelt ook volgend jaar geen Europees voetbal…”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!