FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil geen cent betalen voor deal met Jeremain Lens’

Jeremain Lens mag zich in de belangstelling heugen van Feyenoord. Toch een lijkt een transfer naar Rotterdam nog ver weg.

Takvim zegt dat de club uit Rotterdam inderdaad heeft aangeklopt om te informeren naar de diensten van de Nederlander. Het voorstel van de Rotterdammers en daarmee dat van interim-directeur Sjaak Troost zou niet in goede aarde zijn gevallen bij het clubbestuur van Besiktas.

De Rotterdammers zouden namelijk hebben voorgesteld de aanvaller voor een halfjaar te huren, maar daarbij dan geen cent uit te geven. De salariskosten zouden dus voor de Turkse club zijn. De oud-speler van PSV en AZ zit op een zijspoor in Turkije en zoekt zelf ook naar mogelijkheden om zijn carrière nieuw leven in te blazen.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *