FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Robert Eenhoorn: ‘Feyenoord is nooit concreet naar mij geworden’

Gisteren in het programma ‘studio voetbal’ werd Robert Eenhoorn gevraagd over een dienstverband bij Feyenoord. “Dat is nu niet aan de orde”, aldus Eenhoorn. “Ik praat met iedereen in het voetbal, maar er is nooit iets concreet geworden. Ik ben met AZ bezig.”

Verhalen dat het instorten van het dak van het stadion van AZ een overgang hebben tegengehouden kloppen niet. “Ik heb het vanaf april al gelezen, maar dat dak is volgens mij in augustus pas ingestort”, zo gaf hij aan. “Mensen brengen die verhalen dan en dan moet ik er weer antwoord op geven. Het is veel handiger als de mensen die het zeggen voor de camera komen staan. Het is niet aan orde. Ik ben nu met AZ bezig.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *