FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dit is de laatste kans voor Steven Berghuis’

Steven Berghuis mocht gisteren in het duel van Oranje met Noord-Ierland in de basis beginnen. Oud-international Pierre van Hooijdonk zei voor aanvang van het duel bij de NOS dat het tijd is dat de Feyenoorder het een keertje laat zien. Anders verdwijnt hij mogelijk uit de selectie.

De voormalige spits stelde: “Jeroen Stekelenburg vroeg terecht of het de laatste kans voor Berghuis zal zijn. Hij lachte het weg, maar eigenlijk gaf hij het antwoord daarvoor al. Ja, dit is de laatste kans voor Berghuis. De druk staat er op voor Berghuis, want Stengs is wel een jongen die op de deur klopt.”

Van Hooijdonk ging verder: “De bondscoach zei gisteren bij de persconferentie al dat hij de opstelling eigenlijk al in zijn hoofd had, voordat hij aan de trainingsweek begon. Dat was dus de opstelling met Berghuis. Tegelijkertijd zegt hij dat hij ook naar de trainingen heeft gekeken en dat hij mede daarom voor Berghuis kiest. Dat is op zich een beetje vreemd, maar hij heeft het volste vertrouwen in Berghuis.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *