Feyenoorders wild na uitspraken van Eljero Elia

Eljero Elia wist de supporters van Feyenoord de laatste jaren warm te houden met uitspraken over de club. Hij zou openstaan voor een terugkeer in de Kuip maar de laatste jaren kwam het daar niet van. Dit tot teleurstelling van het trouwe legioen.

Maar Elia koestert geen wrok, en heeft als hem gevraagd wordt om te kiezen tussen Ajax en Feyenoord dan ook geen enkele twijfel: “Feyenoorder tot de dood”, zegt de flankflitser van Basaksehir. Elia speelde tussen 2015 en 2017 bij Feyenoord, waar hij kampioen mee werd. In 2002 stuurde Ajax hem nog weg uit zijn jeugdopleiding.

In de reacties bij de video met zijn uitspraak worden Feyenoord-fans al weer wild: ‘Come back to Feyenoord’, schrijven ze massaal. Het lijkt er echter niet op dat dat nog zal gaan gebeuren..

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Rap met @qpromes of @memphisdepay⁉️🤔

Een bericht gedeeld door 433NL (@433nl) opFormule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!