‘Feyenoord meldt zich bij Besiktas voor Jeremain Lens’

Feyenoord zou op ‘pole position’ leggen om Jeremain Lens tijdelijk over te nemen van het Turkse Besiktas. Dit weet het medium CNN te melden.

Takvim beaamt dat de Rotterdammers aangeklopt hebben bij het management van de aanvaller en de clubleiding van de topclub uit Istanbul, maar het voorstel van interim-directeur Sjaak Troost zou niet in goede aarde zijn gevallen bij de hoge heren van Besiktas. Naar verluidt wilde Feyenoord Lens namelijk tot aan het einde van het huidige seizoen huren zonder ook maar een cent van het salaris van de oud-speler van AZ en PSV over te nemen…

Het is wel duidelijk dat oefenmeester Dick Advocaat nog een goede spits kan gebruiken. Voor de positie van nummer negen beschikt hij immers alleen over de ontzettend blessuregevoelige Nicolai Jörgensen en het piepjonge talent Naoufal Bannis. Ook Luis Sinisterra en Luciano Narsingh hebben al een paar keer in de punt van de aanval gestaan, maar dit was bepaald geen succes.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!