FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Drama dreigt voor oud-Feyenoorder John Guidetti

John Guidetti de voormalige goalgetter van Feyenoord moet vrezen voor zijn positie in de nationale ploeg van Zweden. Hij speelt nauwelijks voor Deportivo Alavés en dat heeft ook gevolgen voor zijn rol als international. Vrijdagavond zat de spits zelfs op de tribune in en tegen Roemenië, een directe concurrent in de strijd voor EK-kwalificatie. Zijn tribuneplek is dan ook een veelzeggend signaal naar de oud-Feyenoorder.

Voor de spits zal dit extra aanleiding zijn om in januari voor een transfer te kiezen. Een terugkeer naar Rotterdam óf Zweden is al ter sprake gekomen. Deportivo Alavés zou in de winterse transferperiode willen meedenken met Guidetti, die vanwege zijn EK-kansen wel móét spelen in 2020

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *