FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Rene van der Gijp doet pijnlijke onthulling over Feyenoord

Sinds enkele weken is Dick Advocaat de nieuwe trainer van Feyenoord. Hij nam de taken over van Jaap Stam die er al na 120 dagen meet stopte. Advocaat heeft in Rotterdam al de nodige wisselingen aangebracht, maar niet al zijn wensen zijn door de club ingewilligd.

Volgens René van der Gijp had Advocaat een voorkeur voor Mario Been als assistent-trainer. De voetbalanalist van FOX Sports werkte bij Fenerbahçe eerder onder leiding van de Hagenaar, maar hij zou vriendelijk hebben bedankt voor deze klus. Dat onthulde ‘Gijp’, een goede vriend van Been, vrijdagavond in Veronica Inside.

Been kreeg vanaf het begin naar verluidt de voorkeur boven De Wolf. Mocht de informatie van Van der Gijp kloppen, dan is dat pijnlijk voor de wél aangestelde assistent-trainer. Immers: hij kreeg van technisch directeur Sjaak Troost de belofte dat hij de eventuele vacature mocht invullen, maar zou dus niet kandidaat nummer één zijn geweest.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *