FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Cruciaal nieuws voor Feyenoord in zaak rondom Feyenoord City’

Feyenoord heeft vandaag belangrijk nieuws te horen gekregen over de plannen voor Feyenoord City. De gemeenteraad heeft zich namelijk achter deze plannen geschaard. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Een meerderheid is dus ‘pro-Feyenoord City’, en ‘maakt zich zorgen om het scenario waarin het project níét van de grond komt’. Het totale plan zal 1,5 miljard euro gaan kosten: 444 miljoen euro voor het stadion, 1 miljard voor de gebiedsontwikkeling. Onder ‘gebiedsontwikkeling’ vallen bijvoorbeeld sociale voorzieningen en woningbouw, daarover is de gemeenteraad logischerwijs onverdeeld positief.

Onder meer de VVD ziet inmiddels ‘geen andere oplossing meer’, waardoor de druk op het doorduwen van de Feyenoord City-plannen toeneemt. De plannen lijken enkel door te kunnen gaan als Feyenoord daadwerkelijk een nieuw stadion krijgt. Daarover is nog altijd geen zekerheid, maar de geluiden rondom Feyenoord City worden steeds positiever.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *