FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Phillip Cocu heeft belangrijk nieuws voor Feyenoord’

Frank Arnesen is na de winterstop de nieuwe technische man bij Feyenoord. Hij zal direct opzoek moeten gaan naar een nieuwe trainer. Dick Advocaat stopt er namelijk na dit seizoen mee. Één van de kandidaten om hem op te volgen is Phillip Cocu.

Arnesen kent Cocu uit zijn PSV-periode en had al eerder plannen om hem naar Anderlecht te halen. Op dat moment had de oefenmeester nog geen interesse, maar een paar maanden later tekende hij wel een verbintenis bij Derby County. Voor vier jaar om precies te zijn.

Derby County ziet in Cocu een man voor de lange termijn. ‘The Rams’ hebben de afgelopen jaren veel coaches versleten, mede doordat Frank Lampard al snel werd weggehaald door Chelsea. De voormalig PSV-trainer moet een uitzondering op deze regel worden.

Derby County rekent ook de komende jaren op Cocu. Volgens de Derby Telegraph is een overstap naar Feyenoord vooralsnog vooral een suggestie en absoluut geen item op dit moment.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *