‘Feyenoord moet vier miljoen neertellen voor John Guidetti’

John Guidetti is bij het Spaanse Alaves op een zijspoor beland. De spits komt niet aan spelen toe en een vertrek lijkt dan ook de beste oplossing voor de Zweed.

Verspreid over vijf wedstrijden kreeg Guidetti nog geen honderd minuten de gelegenheid zijn team van dienst te zijn. De club wil het liefst van hem af, maar wil volgens Guidetti een fors deel terugzien van de 4 miljoen euro die het in hem investeerde bij binnenkomst. De grote vraag is wie geld op tafel wil leggen.”

Gisteren kwam de spits tegen de Faeröer Eilanden binnen de lijnen bij Zweden en scoorde hij: “Ik kan niet ontkennen dat ik me een paar kilo lichter voel. Iedereen weet dat ik van dit land houd en van deze stad. Het is geweldig om waardering te voelen en dat terug te kunnen betalen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!