‘AS Roma weet al wat het wilt doen met Rick Karsdorp’

Afgelopen zomer keerde Rick Karsdorp op huurbasis terug bij Feyenoord. Hij werd eerder nog door de Rotterdammers voor miljoen euro verkocht aan AS Roma. Een nieuwe kans daar lijkt inmiddels uitgesloten.

AS Roma zou Karsdorp na dit seizoen permanent willen slijten. Volgens Italiaanse media wil de club een behoorlijke hap van de eerdere investering terugzien, maar intern zou men tot de conclusie zijn gekomen dat hij de moeilijkst verkoopbare schakel uit de groep ‘overbodige spelers’ is.

Feyenoord lijkt normaal gesproken geen kans te maken op een langer verblijf van Karsdorp, mocht die intentie er überhaupt zijn.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!