FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Fred Grim wees aanbieding van Feyenoord af: ‘Dick heeft mij dat in De Kuip verteld’

Fred Grim de huidige trainer van RKC Waalwijk kon assistent worden van Dick Advocaat bij Feyenoord. Hij ging hier niet op in omdat hij zijn club niet in de steek wilde laten.

Tijdens Peptalk op Ziggo Sport verklapte presentator Jack van Gelder dat Grim met Advocaat sprak over een overstap. “ik weet dat hij jou benaderd heeft”, meldde Van Gelder. “Was het voor jou een moeilijke beslissing om dat niet te doen en bij RKC te blijven?”

“Hij heeft mij niet direct benaderd, maar Dick heeft mij dat verteld toen ik in De Kuip stond”, legt Grim vervolgens uit. De trainer van de Waalwijkers bedankte echter vriendelijk voor de mogelijkheid. “Ik ben gewoon heel trouw en ik ben ook heel blij dat ik bij RKC aan het werk ben.”

In plaats van de weg omhoog in te zetten met Feyenoord blijft Grim bij RKC, dat de rest van het seizoen waarschijnlijk tegen degradatie zal strijden. “We willen erin blijven”, spreekt de trainer strijdvaardig. “Daar gaan we voor.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *