FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat voert opnieuw ingrijpende maatregel door bij Feyenoord’

Toen Dick Advocaat het stokje overnam van Jaap Stam bij Feyenoord wilde hij het centrale verdedigingsduo Jan-Arie van der Heijden en Eric Botteghin weer in ere herstellen. Een blessure van de Braziliaan gooide echter roet in het eten. Nu lijken beide verdedigers te moeten vrezen voor hun plaats.

Botteghin ontbrak nog altijd tegen RKC Waalwijk, terwijl Van der Heijden in de rust werd gewisseld. Uiteindelijk vormden Renato Tapia en Marcos Senesi het centrale duo. “Ik denk dat Tapia en Senesi het nieuwe duo gaan worden”, stelt Arman Avsaroglu in de NOS Voetbalpodcast. “Ik denk dat Van der Heijden gewoon weer plaats gaat maken.”

Edgar Miguel Ié is in ieder geval geen kandidaat de komende maanden. De Trabzonspor-huurling viel geblesseerd uit tegen BSC Young Boys en is minimaal zes weken uit de roulatie. Advocaat hield er zelfs rekening mee dat hij pas in februari weer inzetbaar is bij Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *