BREAKING: Feyenoord presenteert nieuwe technische en Financieel directeur

Feyenoord heeft vandaag officieel een nieuwe technisch en financieel directeur gepresenteerd. Frank Arnesen (63) wordt de man die verantwoordelijk is voor het technische beleid en Pieter Smorenburg gaat de financiele zaken doen.

Volgens president-commissaris Toon van Bodegom zegt één blik op het cv van Arnesen al genoeg. “Hij is iemand met jarenlange ervaring bij grote clubs in Europa en op verschillende posities binnen het voetbalbedrijf”, aldus Van Bodegom. “Hij heeft aandacht en oog voor de jeugd en neemt een enorm netwerk met zich mee. Frank Arnesen heeft alle kennis en kunde om verder te bouwen aan een toekomstbestendig technisch beleid bij Feyenoord.”

Arnesen kijkt uit naar zijn komst naar Feyenoord. “De basis en een flink aantal randvoorwaarden voor het bedrijven van topsport zijn de laatste jaren op orde gebracht. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe accommodaties voor het eerste elftal en voor de jeugdopleiding die zijn gerealiseerd”, zo geeft hij aan. “Bovendien proef je bij iedereen die je spreekt dat de mensen veranderingsgezind zijn, in die zin dat ze open staan voor nieuwe ideeën en impulsen. Dat is een klimaat waarin ik graag werk en succesvol denk te kunnen zijn.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!