FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord slaat trainingskamp op in de Spaanse zon

Feyenoord zal deze winter vertrekken naar het Spaanse Marbella om daar een trainingskamp te beleggen. Dit gaat gebeuren van 6 t/m 11 januari.Dat maakt de club dinsdag bekend via de eigen clubwebsite. De Rotterdammers zijn inmiddels kind aan huis in de kustplaats. Het is de zevende keer sinds 2012 dat er een trainingskamp belegd wordt in Marbella. Alle trainingen vinden plaats op het Marbella Football Center.

De Rotterdammers communiceren in een later stadium welke trainingen er toegankelijk zijn voor publiek. Ook wordt er later bekendgemaakt hoe het precieze programma van de huidige nummer tien van de Eredivisie eruit zal zien. De club spreekt van een eventuele oefenwedstrijd, maar daar is nog niks over bekend. Na het trainingskamp in Spanje hervat Feyenoord de competitie met een thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen op 18 januari.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *