FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Gewaarschuwd Feyenoord: ‘Dat is niet genoeg om bij Ajax aan te haken’

De geluiden worden steeds hardnekkiger maar het is nog steeds niet duidelijk of er nu een nieuw stadion gaat komen voor Feyenoord. VIl weet dat president-commissaris Toon van Bodegom er in ieder geval achter staat.

“Van Bodegom is niet gek. Hij weet precies wat hij wil en is realistisch. Hij wil gas geven en daarbij is vooral veel geld nodig, zegt sportmarketeer Chris Woerts, die in het verleden marketing directeur was in De Kuip”, meldt het medium. Woerts zelf zegt: “Ik snap wel dat het algehele idee van mensen is dat Feyenoord achter de stadionmakers aan zó ver de fuik is ingezwommen, dat je er niet meer uit kunt.”

“Dan zeg ik: beter korte pijn dan lange pijn. Het kost je op korte termijn geld, dat moet dan maar. Wat je nodig hebt, is stabiliteit en een heldere visie. Feyenoord zou in een gunstig scenario 25 miljoen euro gegarandeerd krijgen als het in een nieuw stadion gaat spelen, maar dat is niet genoeg om aan te haken bij Ajax.”

“Om mee te doen moet dat echt 40 tot 45 miljoen zijn. Je hebt trouwens ook helemaal geen groot stadion meer nodig. Juventus heeft voor dik tweehonderd miljoen al gekozen voor een andere route. Feyenoord moet maar naar één ding kijken; welk stadion levert het grootste spelersbudget op? Voor 25 miljoen moet je dit allemaal niet doen”, besluit Woerts zijn relaas.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *