‘Serieuze zorgen voor Dick Advocaat bij Feyenoord’

Dick Advocaat wil Feyenoord weer omhoog brengen. Tijdens de interlandbreak wilde hij wat stappen omhoog zetten maar de realietit is dat hij op nieuwe problemen is gestuit.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Dat de huidige nummer 10 van de eredivisie met Steven Berghuis en Renato Tapia en reserve Tyrell Malacia tijdens de interlandbreak van een kleine twee weken slechts drie spelers moest missen wegens internationale verplichtingen, had een voordeel kunnen zijn. Maar waar Advocaat flinke stappen wilde zetten op het trainingsveld, moest hij toch vooral een pas op de plaats maken.”

“Veel spelers bleken simpelweg weer tijd nodig te hebben om te herstellen van blessures en pijntjes. Het inslijpen van patronen was door de vele absenties op trainingcomplex 1908 dus niet of nauwelijks mogelijk”, aldus het AD. Zo zorgden Rick Karsdorp (lies), Kenneth Vermeer (hamstring) en Luis Sinisterra (niet fit) voor kopzorgen. “En zo kunnen ze in Rotterdam nog wel even doorgaan. Het zal ongetwijfeld zo blijven tot de winterstop.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!