FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Harde constatering: ‘Er is niets meer over van de Feyenoord-jeugdopleiding’

In het verleden was de jeugdopleiding van Feyenoord één van de beste in het land. Maar de conclusie van het Algemeen Dagblad is dat de Rotterdammers volledig zijn voorbijgestreefd door andere clubs. Diverse jeugdspelers doen anoniem hun verhaal.

“Gezien mijn persoonlijke toekomst in de voetballerij en bij Feyenoord”, laat een hoog aangeschreven jeugdspeler weten. “Ik stoor mij, en met mij heel veel anderen, aan de dagelijkse gang van zaken op Varkenoord. Ik vertel dit, zodat de buitenwereld het weet en de jeugdspelers en de welwillende medewerkers bij de jeugdopleiding eindelijk vooruit kunnen.”

Vooral van de professionaliteit van rivaliserende clubs als Ajax en PSV schrikken de spelers van Feyenoord. “Die clubs speelden wij vroeger van de mat, daar is niets meer van over. Wij zijn volledig voorbijgestreefd.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *