‘Flinke klap dreigt voor Feyenoorder Steven Berghuis’

In de wedstrijd van Oranje tegen Noord-Ierland mocht Steven Berghuis weer eens in de basis starten. Een groot succes werd het niet. De flankaanvaller van Feyenoord wist geen indruk te maken.

Tot overmaat van ramp komen naast onder meer Steven Bergwijn en Quincy Promes nu ook nog Mohamed Ihattaren en Calvin Stengs er bij als concurrenten. Al viel Stengs tegen Estland ook nog tegen, bij diens debuut. “Hij leek op een jongen, zoals ikzelf bijvoorbeeld vroeger, die een afspraak had met een meisje dat hij wilde imponeren en daarom teveel praatte, zoveel dat het meisje ging wegkijken. Je zag aan Stengs dat hij zelf in de gaten had dat het niks zou worden die avond.”

“Stengs viel dus tegen, hoewel hij uitstekende cijfers kon overleggen: twee assists is perfect voor een debutant”, plaatst Spaan een positieve kanttekening, in Het Parool. Hij denkt dat Berghuis buiten de boot gaat vallen bij Oranje. “Koeman heeft voor het EK nu zoveel opties op rechts − Bergwijn, Ihattaren, Stengs en Promes − dat we vast kunnen stellen dat Berghuis afvalt. Nederland zal er geen tranendal door worden..”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!