FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord staat voor groot transferprobleem in januari’

In januari gaat de nieuwe TD Frank Arnesen bij Feyenoord aan de slag. Het is nog maar de vraag of de Deen genoeg middelen tot zijn beschikking heeft om de selectie te versterken.

Sinclair Bischop is duidelijk in de voetbalpodcast van RTV Rijnmond: “Natuurlijk moet Feyenoord op zoek naar een nieuwe spits. Dat wilden ze ook wel, maar dat is misgelopen in de laatste dagen van die transferwindow. (…) Maar wat voor spits ga je halen? Haal je een spits die gelijkwaardig is aan Jörgensen of beter, maar daar heeft Feyenoord het geld niet voor. Je had ook Vente kunnen houden, maar dan weet je dat hij niet goed genoeg is.”

“Je kunt heel veel namen opnoemen, maar heeft Feyenoord het geld daar voor? Nee. Dan moeten er spelers worden verkocht of moet er vanuit investeerders geld worden vrijgemaakt”, weet de clubwatcher. Dennis van Eersel haakt in: “Van Wolfswinkel was al nagenoeg afgerond en toen werd dat aneurysma gevonden in de hersenen. Dat is zo absurd, dat bedenk je niet. Maar ze hadden geen plan B, geen andere spits waarmee ze rond zijn gekomen. Ze zijn nog wel bezig geweest met Tim Matavz van Vitesse.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *