‘Feyenoord contacteert Europese grootmachten’

In de winterstop begin Frank Arnesen aan zijn nieuwe klus bij Feyenoord als technisch directeur. De Deen heeft grote plannen met de toekomst van de Stadionclub. Dit weet clubwatcher Martijn Krabbendam te melden.

Krabbendam stelt dat Arnesen sowieso de scouting en de jeugdopleiding gaat aanpakken. “Als je al weinig geld hebt, moet je toch weten waar je eventueel spelers vandaan kan halen om je elftal en jeugdopleiding kan versterken”, stelt de clubwatcher van Voetbal International.

Arnesen zal ook de A-selectie van Feyenoord aanpakken. “Hij moet met een zwabber door de selectie en zorgen dat daar de spelers waar de club geen toekomst in ziet weggaan, op wat voor manier dan ook.” De VI-journalist verwacht dat de Deen contracten zal afkopen en/of spelers in de verkoop zet.

Krabbendam voorziet ook samenwerkingen met Europese topclubs. Zelf noemt hij Manchester City, waar zijn zoon werkzaam is als scout, en diens oude werkgever Chelsea als opties.

 

 

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!