FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ajax wil Feyenoord-doelwit naar Amsterdam halen’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax heeft zijn zinnen gezet op een nieuwe spits. Volgens het medium Soy Futbol gaat het om Ignacio Jeraldino van de club Audax Italiano.

Het medium weet dat er wat concurrentie is, want ook het Italiaanse Fiorentina en het Mexicaanse Club América zouden in de race zijn voor de handtekening van de aanvaller, die overigens ongeveer 4 miljoen euro moet kosten.

De 23-jarige spits staat dit seizoen op 11 doelpunten in 23 wedstrijden in zijn vaderlandse competitie en haalt dus een respectabel moyenne. Saillant detail is dat Feyenoord een paar maanden geleden nog veelvuldig aan de speler in kwestie werd gelinkt. Naar verluidt kwamen de Rotterdammers op de allerlaatste dag van de zomerse transfermarkt nog met een bod van 1,5 miljoen euro op de proppen, maar was er te weinig tijd om de deal ook daadwerkelijk te beklinken…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *