‘Feyenoord presenteert vandaag nog twee versterkingen’

Feyenoord heeft een nieuwe directie aangesteld. Frank Arnesen is de nieuwe technisch directeur van de Rotterdammers en Mark Koevermans de nieuwe algemeen directeur.

Het AD bericht hierover: “Mark Koevermans is de nieuwe algemeen directeur van Feyenoord. De voormalige tennisprof was al actief in die functie maar dan op interim-basis. De clubleiding heeft besloten dat Koevermans die job vast moet gaan bekleden. De 51-jarige Koevermans is daarmee de opvolger van Jan de Jong, die in de zomer werd weggestuurd door de raad van commissarissen bij Feyenoord.”

De krant gaat verder: “Feyenoord heeft de nieuwe directie op die manier zo goed als rond. Eerder werden Frank Arnesen (technisch directeur) en Pieter Smorenburg (financieel directeur) aangetrokken. Bas Raemakers verving Koevermans al als commercieel directeur in de Kuip, het is afwachten of hij die rol ook officieel als directeur zal gaan invullen. Feyenoord zal Koevermans en Arnesen vandaag in de Kuip presenteren aan de pers. Bij die presentatie zal ook Toon van Bodegom aanwezig zijn. De president-commissaris zal de media vertellen welke koers Feyenoord de komende tijd wil gaan varen.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!