FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet Michel Vlap proberen weg te halen bij Anderlecht’

Volgens Michel van Rijswijk en Leo Driessen zou Feyenoord er goed aan doen om een poging te wagen bij Michel Vlap. Hij vertrok deze zomer van Heerenveen naar het Belgische Anderlecht.

“Zou Vlap huren geen optie zijn?”, oppert Van Rijswijk in Voetbalpraat. Driessen steunt dat idee, maar Mario Been is een tikkeltje sceptisch. “Wat moet je dan met Kökcü? Dat is dan zo’n jongen uit de eigen opleiding en die moet uiteindelijk geld gaan opleveren in de toekomst. Verder heb je niemand.”

“Je kunt toch ook met Vlap én Kökcu spelen?”, stelt Driessen. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam: “Wat heeft Anderlecht betaald voor Vlap? 8 miljoen? Waarom zouden ze daar zomaar aan meewerken?” Driessen: “Omdat ze nu niets in hem zien. Hij zit daar op de bank en zou niet goed trainen.”

Krabbendam denkt echter niet dat Anderlecht nu al aan verhuur denkt. Been vindt dat ook niet logisch. “Hij heeft het goed gedaan (bij sc Heerenveen, red.) en is net weg naar het buitenland. Nu al terugkeren zou een brevet van onvermogen zijn naar zichzelf.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *