FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Frank Arnesen loopt direct tegen groot transferprobleem aan bij Feyenoord’

In de winterstop zal Frank Arnesen de functie van TD gaan invullen bij Feyenoord. De verwachting is dat dit een flinke klus gaat worden voor de Deen. Dat denkt ook clubwatcher Sinclair Bisschop, van RTV Rijnmond.

“Natuurlijk moet Feyenoord op zoek naar een nieuwe spits. Dat wilden ze ook wel, maar dat is misgelopen in de laatste dagen van die transferwindow. Maar wat voor spits ga je halen? Haal je een spits die gelijkwaardig is aan Jörgensen of beter, maar daar heeft Feyenoord het geld niet voor. Je had ook Dylan Vente kunnen houden, maar dan weet je dat hij niet goed genoeg is”, stelt Bischop ion de podcast van het regionale medium.

John Guidetti werd lang genoemd. “Op het allerlaatste moment nog. Maar dan moest er wel salarisbudget vrijgemaakt worden. Van der Heijden en Ayoub gingen niet weg en daardoor kon die deal niet doorgaan. Toen is de gok genomen met Jörgensen, maar achteraf viel het helemaal niet mee”, constateert Bisschop tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *