FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Deze club eist betere spelers van Feyenoord

Feyenoord heeft een samenwerkingsverband met FC Dordrecht dat uitkomt in de KKD. Die club wil betere spelers hebben van de Rotterdammers. Dit weet technisch manager Harry van den Ham weten.

“We zijn in gesprek over de samenwerking, het ligt er echt aan wat voor spelers naar Dordrecht komen”, aldus Van den Ham in FC Rijnmond. “Dan moet je aan spelers denken die tegen het eerste elftal aan schuren. Daar moeten we afspraken over maken.”

Rob Jacobs haalde in dezelfde uitzending uit naar Feyenoord 1. “In de eerste plaats had Feyenoord een eerste helft die goed verlie. Dan komen ze in de tweede helft, of er zit wat in die thee, ik begrijp daar niets van. Dan blijft Feyenoord achterin staan. Dan staat daar Fer bij, en dan laten ze PEC Zwolle toe om te komen. De keeper heeft ze gered in principe.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *