‘Dick Advocaat heeft een groot probleem bij Feyenoord’

Sinds hij het stokje overnam van Jaap Stam is Dick Advocaat nog ongeslagen als trainer van Feyenoord. Toch is analist Johan Derksen niet perse onder de indruk van deze prestatie.

“Het is een wonder dat ‘de Kleine Generaal’ zo veel punten heeft gepakt, want het is een ontzettend matig elftal”, reageert Derksen maandagavond in Veronica Inside. Hij constateert ook een groot probleem voor Advocaat. “Iedere wissel die hij inbrengt is ook direct een verzwakking, want er zit daar helemaal niets op de bank.”

René van der Gijp pakt de Feyenoord-spits hard aan. “Die Jörgensen die krijgt kansen, die schiet Wim (Kieft, red.) er met twee verrotte knieën nog in.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!