Dick Advocaat: “Hij is de speler die Feyenoord nu nodig heeft”

Dick Advocaat is druk bezig om Feyenoord uit het dal te halen. En met deze strijd heeft hij één speler hoog zitten. Het gaat om de Turkse middenvelder Orkun Kokcu.

Advocaat hoopt dat de Turkse middenvelder snel zijn contract verlengt. “Maar het is vooral een genoegen die jongen te zien spelen. Kökcü is wat Feyenoord nu nodig heeft. Hij is een voorbeeld voor andere spelers”, vertelt ‘De Kleine Generaal’ in de Voetbal International.

Het blad schrijft verder dat de trainer niet erg veel met zijn spelers communiceert buiten de lijnen. “Alleen met Kökcu onderhoudt de coach een speciale band. Orrie, zoals hij de voetballer noemt, brengt precies wat hij verwacht van een middenvelder: agressie, instelling, wil om te winnen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!