FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet in januari een nieuwe spits gaan halen’

Feyenoord zou er goed aan doen om in de winterstop uit te pakken met de komst van een nieuwe aanvalsleider. Dit weet het medium AVTP Football in een transferanalyse te melden.

‘Voorin is toch wel de plek waar de meeste kritiek op is geweest bij Feyenoord, Sjaak Troost slaagde er niet in om een spits aan te trekken en met het aanhoudende blessureleed van Nicolai Jorgensen is dat een enorme aderlating gebleken. Steven Berghuis, Luciano Narsingh en Luis Sinisterra zijn alle drie gedoemd om deze positie in te vullen en de laatste bleek er nog het beste uit de voeten te kunnen. Maar het feit blijft dat Feyenoord enorm behoefte heeft aan een spits bij afwezigheid van Nicolai Jörgensen’, stelt de site.

‘Het heeft geen spits nodig die er jaarlijks 30 inlegt maar een spits zoals ex-Willem II spits Fran Sol, Cyriel Dessers of Tim Matavz zouden deze rol als 2e spits al prima in kunnen vullen. Op de zijkanten heeft Feyenoord verder het wel redelijk voor elkaar, captain Steven Berghuis heeft nog een langdurig contract en daarachter heeft Feyenoord met Narsingh ook een redelijke speler, terwijl Crysensio Summerville zich goed laat zien bij een slechtlopend ADO.’

‘Aan de linkerkant heeft Feyenoord met Luis Sinisterra een speler die zich enorm rap ontwikkeld heeft tot basisspeler en Sam Larsson heeft ook al hele goede wedstrijden gespeeld dit seizoen, met Marouan Azarkan hebben ze ook nog een groot talent achter de hand wat op termijn een goede speler voor de Rotterdammers kan worden’, wordt er vervolgd. ‘Conclusie is dat Feyenoord best op een aantal toe is aan een versterking, de spitspositie is toch wel het belangrijkste maar ook de rechtsback, centrale verdediging en het middenveld lijken aan versterkingen toe en Frank Arnesen zal met wat creatieve scouting en een groot netwerk voor weinig geld kwaliteit naar de Kuip moeten halen.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *