‘Van een gegarandeerde 25 miljoen euro voor Feyenoord kan geen sprake zijn’

Volgens het Algemeen Dagblad dreigt er een nieuwe discussie te ontstaan tussen de clubleiding van Feyenoord en de Gemeente Rotterdam. Mark Koevermans de nieuwe algemeen directeur gaf bij zijn presentatie te kennen de eis te hebben dat Feyenoord jaarlijks minimaal 25 miljoen euro wil ontvangen uit de exploitatie van het stadion.

Wethouder Arjan van Gils van D66 gaf dinsdagavond tijdens een commissievergadering echter aan dat hier niet aan tegemoet kan worden gekomen. “Er is in het verleden over gesproken met de toenmalige directeur en er is aan het standpunt van de gemeente Rotterdam niets veranderd”, zo zei Van Gils. “Het blijft bij wat we eerder hebben gezegd: van een gegarandeerde 25 miljoen euro kan geen sprake zijn.”

De commissie majeure projecten is bovendien uiterst kritisch op de stadionplannen. Er wordt getwijfeld of de bouwkosten wel binnen de 365 miljoen euro kunnen blijven. In januari zal aan de gemeenteraad van Rotterdam gemeld worden of een stadion van 365 miljoen euro haalbaar is. “Er wordt gekeken naar optimalisaties. Dat kan zijn het intensiveren van het gebruik of aanpassingen”, gaf Van Gils aan.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!