‘Feyenoord krijgt transfernieuws te horen van Bryan Linssen’

Bryan Linssen heeft bij Vitesse besloten om zijn aflopende contract niet te gaan verlengen. Feyenoord is een optie voor de buitenspeler maar zelf zet hij in op een buitenlandse club.

Wil Vitesse nog geld aan hem verdienen, dan moet dat in januari gebeuren. Omroep Gelderland schrijft: “Veel Europese clubs hebben reeds geïnformeerd bij zijn zaakwaarnemer Patrick van Diemen. Ook Edwin Linssen, jeugdtrainer bij Vitesse, denkt en kijkt mee naar de toekomst van zijn jongere broer.”

Niet alleen Europa is een optie, zo weet het regionale medium. “Ook vanuit Amerika wordt serieus gelonkt naar de voormalig speler van VVV, FC Groningen en Heracles. De linksbuiten zou zeker open staan voor een avontuur in de Major League Soccer (MLS), waar hij een veelvoud kan verdienen in vergelijking met het salaris bij Vitesse. (…) Onlangs vertrok Alexander Büttner, die een goede band onderhoudt met Linssen, al naar de MLS.

Over Feyenoord tot slot: “De interesse laat hij voorlopig rustig op zich afkomen. Linssen houdt alle opties open en concentreert zich als aanvoerder voorlopig op een wederopstanding van Vitesse. In Nederland zou hij eventueel graag voor Feyenoord spelen, maar de Rotterdamse club is (tot nu toe) nog nooit concreet geweest.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!