FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Real Betis gaat zich in de winter melden voor speler van Feyenoord’

Het Spaanse Real Betis Sevilla heeft een oogje op een speler van Feyenoord. Volgens het medium Diario de Sevilla gaan ze zich dan ook in de winter melden voor middenvelder Renato Tapia.

De werkgever van onder meer Andrés Guardado (oud-PSV) kan nog wel een extra controleur gebruiken en naar verluidt staat de naam van Tapia op nummer één van het verlanglijstje van de Andalusiërs.

Het verhaal van de middenvelder is bekend. In de zomerstop wilde interim-technisch directeur Sjaak Troost hem koste wat kost verkopen, maar Tapia weigerde te vertrekken. De beleidsbepaler haalde vervolgens keihard uit naar de Feyenoorder: “Hij moet gewoon meewerken aan een transfer. Anders gaan we kijken of er andere mogelijkheden zijn. Maar ik laat me niet zo makkelijk in de maling nemen, dat pik ik echt niet.”

Uiteindelijk kwam het nog wel goed tussen speler en club en leek er zelfs een opening gevonden te zijn voor een mogelijke contractverlenging. Vooralsnog loopt de verbintenis van de international van Peru echter medio 2020 af, waardoor het devies lijkt om hem in de winterstop te verkopen voor een paar miljoentjes. Real Betis komt dus als geroepen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *