FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord krijgt transferupdate van John Guidetti’

Een terugkeer naar Feyenoord lijkt er voorlopig nog niet in te zetten voor John Guidetti. Een vertrek naar de Segunda Division zou namelijk aanstaande zijn voor de spits van Alaves.

Guidetti komt dit seizoen opnieuw nauwelijks aan de bak bij Deportivo Alavés en wenst vanwege het EK te vertrekken in januari. Recentelijk kwam Albacete al ter sprake en nu blijkt ook Real Zaragoza geïnteresseerd in de 27-jarige aanvaller. Op dit moment zorgt vooral het prijskaartje nog voor discussie.

Guidetti gaf eerder dit seizoen aan dat de financiële eisen van Alavés nog voor problemen zorgen. De Spaanse club zou de investering van vier tot vijf miljoen euro terug willen hebben, maar nu lijkt men voor een andere oplossing te gaan. Zelfs een huurtransfer zou bespreekbaar zijn.

Op dit moment lijkt de strijd vooral te gaan tussen de clubs uit Spanje. Zij zouden zich nog wel stukbijten op de salariseisen van Guidetti.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *